Maatschappelijk werker - gemotiveerde starter
Christelijke Mutualiteit
GENT
3 dagen geleden

Was je al tijdens je opleiding nieuwsgierig naar wat een Maatschappelijk Werker binnen CM kan betekenen?Wil je je verder verdiepen in sociale wetgeving en de sociale kaart?

Vind je het, net als wij, belangrijk de zelfredzaamheid van cliënten te verhogen?Beschik je over goede gesprekstechnieken en de nodige empathie om de vraag van de cliënt scherp te stellen?

Ben je op zoek naar een eerste ervaring als Maatschappelijk Werker waarbij je de kans krijgt het werkveld te ontdekken?Dan ben jij degene die we zoeken! Je opdracht -

Je staat in voor de proactieve benadering van onze mogelijke cliënten. -Je stelt de diensten van ons team Maatschappelijk Werk voor, informeert en adviseert hen over het aanbod aan diensten om zo een maximale benutting van hun rechten te verzekeren en hun welzijn en zelfredzaamheid te bevorderen.

 • Je bent in het bezit van een bachelor maatschappelijk werk (met voorkeur optie individueel maatschappelijk werk) of bachelor sociaal verpleegkundige.
 • Je bent empathisch en beschikt over sterke communicatievaardigheden.-Je hebt kennis van de sociale zekerheid rond ziekte en handicap.
 • Bij voorkeur heb je kennis van de ziekteverzekering en inzicht in de werking van een gezondheidsfonds.-Je gaat gestructureerd en resultaatgericht te werk.

 • Je kan zelfstandig werken en je bent flexibel.-Ervaring op het gebied van thuiszorg en affiniteit met het werkveld zijn een pluspunt.
 • Je bent vertrouwd met courante pc-toepassingen.-Je beschikt over een rijbewijs B én eigen wagen om verplaatsingen te doen in kader van de functie.
 • Een voltijdse (36 uren) arbeidsovereenkomst bepaalde duur tot eind december 2019.-Een boeiende eerste werkervaring en dè uitgelezen kans om het werkveld te verkennen.
 • Een competitieve verloning met diverse extralegale voordelen. -Voldoende ondersteuning en coaching en ruimte voor zelfontplooiing.
 • Een team van gedreven collega's.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier